Etteikö ruoanlaittoon muka ole aikaa?
Siinä ajassa - tai jopa nopeammin - missä mikrossa lämmittää neljä einesannosta, valmistaa maukkaan
bratwurst-tortellonikeiton ihan itse. Salaisuus on puolivalmisteissa. Monissa perheissä
italialaiset tomaattisäilykkeet ovat nykyisin ruokakaapin vakiovarusteita. Tuorepasta-tortellonien
täytteissä on paljon valinnan varaa. Niillä on melko pitkä säilyvyys, joten kun
niitä on varalla keittiössä, pikainen ateria on enää vain tekemistä vaille
valmis. Vajaassa 10 minuutissa. Todellista pikaruokaa.
Bratwurst-tortellonikeitto
tilkka ruokaöljyä paistamiseen
Leikkaa bratwurstit pienemmiksi paloiksi ja ruskista ne öljyssä kattilassa. Lisää kattilaan tomaattimurska sekä kanaliemikuutiot. Lisää vesi (huuhtele sillä kattilaan kaikki tölkkeihin jäänyt tomaattimurska) ja kuumenna kiehuvaksi. Kun keitto kiehuu, lisää tortellonit sekä pinaatti ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, noin 2 minuuttia tai mitä paketin kyljessä lukeekin. Kun pasta on valmista, keitto on syötävissä. Pinnalle voi halutessaan ripotella parmesaaniraastetta.
2 kommenttia:
Tämä on kyllä kiva keitto ja tosiaan niin helppo ja nopea. Ja jos ei keitto innosta ja sähkö on edullista, niin tekee uunivuokana vähemmällä liemellä ja paljolla juustolla.
@ Sari - CampaSimpukka
Nuo valmistortellonit ovat kyllä tosi kätevät melkein mihin tahansa :)
Lähetä kommentti