sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Täydellisen rapean pekonin salaisuus



Pekonin paistaminen mahdollisimman helposti täydellisen rapeaksi ansaitsee ihan oman päivityksensä. En löytänyt, että olisin tätä vielä postannut, joten korjataan asia nyt. Tämä kikka pekonin paistamiseen on peräisin keittiömestari Kari Aihiselta ja sitä meillä on noudatettu siitä lähtien kun sen jostain luimme. Ei enää pannun vahtimista, ei kippuraista palanutta pekonia ja pekoninkäryistä keittiötä, vaan täydellisen rapeita pekoniviipaleita vajaassa puolessa tunnissa tarvitsematta edes tarkkailla paistumista.


Täydellinen paistettu pekoni – uunissa

1 paketti HK:n amerikanpekonia

Laita leivinpaperi uunipellille ja levitä pekoniviipaleet paperille vierekkäin. Laita pelti pekoneineen kylmään uuniin ja säädä uuninlämpö 160 asteeseen. Laita ajastin hälyttämään 20 minuutin kuluttua (uunista riippuen aikaa voi mennä 25 minuuttia), jolloin nosta pekonit pelliltä talouspaperille kuivumaan.

Ja se on siinä…


Ei kommentteja: