Toinenkin koronavuosi matkailtiin lähinnä vain lautasella ja aloitettiin mielenkiintoinen tutustumisretki muiden maiden ruokakulttuureihin. Tämän koosteen myötä
epätrendikäs ruokablogi toivottaa lukijoilleen
oikein
hyvää ja maukasta
vuotta 2022
Vuoden 2021
Tammikuussa
lähdettiin ruokamatkalle maailmalle
ja pysähdyttiin muun muassa Britanniassa paistamassa
Helmikuussa
nautittiin iltapäiväteetä kaikkine
fingerfoodeineen ja muine herkkuineen
Maaliskuussa
jatkettiin ruokamatkaa Kreikkaan
tekemään
Huhtikuussa
pääsiäisenä nautittiin
Keväänvihreää fenkolikeittoa ja fetavaahtoa
Toukokuussa
herkuteltiin
Kesäkuussa
oli paras raparperikausi ja
raparperista tehtiin
Raparperipiirakan makuista jäätelöä ilman jäätelökonetta
Heinäkuussa
on paras kesäkurpitsa-aika ja siitä
kasviksesta tehtiin
Elokuussa
oli aika sienestää ja paistaa
Syyskuussa
jatkui sienikausi ja meillä tehtiin
Sinihomejuustolla ryyditettyä kantarellikeittoa
Lokakuussa
on kurpitsakuu ja lautaselta löytyi
Kurpitsaraviolit, paahdettua voita ja rapeaa salviaa
Marraskuussa
riitti edelleen kurpitsoita ja niistä
leivottiin
Pekaanipraliini-kurpitsapiirakka
Joulukuussa
tutustuttiin eri maiden
jouluruokaperinteisiin, kuten ranskalaiseen tapaan nauttia
Hanhenmaksapateeta, kampasimpukoita ja ostereita
Makoisaa vuotta 2022!
VastaaPoistaKiitos samoin :)
VastaaPoista