Meillä uusi vuosi otetaan vastaan hyvän ruoan ja juhlajuoman kanssa, ja yleensä pääruokana on ollut hummeri. Useimmiten ollaan yritetty löytää jokin uusi resepti, mutta nyt nekin on jo kohta käytetty. Palataan siis takaisin vanhaan reseptiin – paitsi että niitä on monta. Tämä päivitys kannattaa kerrata aina silloin kun haluaa valmistaa hummerista herkkuaterian oli se sitten uudeksi vuodeksi, loppiaiseksi, hääpäiväksi, äitienpäiväksi, syntymäpäiväksi, ystävänpäiväksi, tai ihan milloin tahansa.
Kun nyt uusi vuosi otetaan vastaan varovaisesti koronatartuntoja vältellen vain ihan kahdestaan, hummereitakaan ei tarvita kuin yksi iso. Olen kuitenkin edelleen tosi kateellinen kaikille niille, joille hummeri on halpaa lähiruokaa, sen kun vain käy poimimassa...
Hummeria Thermidor, sitruunarisotto ja rucolaöljy
Tryffelirisottoa, hummeria ja salviavoita
Hummeria rakuunavoissa ja hummeripastaa
Hummerilasagne ilman uunia (open lasagne)
Grillatut hummerit ja pastis-limettivoi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti