Yleisön pyynnöstä julkaisemme uusintana täyden tusinan blogimme parhaita omenareseptejä koottuna yhden otsikon alle.
Joka syksy jaksan valittaa myynnissä olevien kotimaisten omenoiden hinnanmuodostuksesta. Nopealla vilkaisulla kaupan tai toripöydän omppulaareihin huomaa, että korkea hinta ei ole mikään laadun tae. Suosi siis mieluiten oman pihan omppuja. Jos omiin puihin tulee riittävästi omenoita, urakan voi aloittaa vaikka herkullisen uuniomenahillon valmistuksella.
Uuniomenahillo
valmistuu melkein itsekseen ja sitä voi käyttää erilaisiin omenajälkiruokiin ja -leivonnaisiin.
Omenahyve
kuorrutetaan pehmeällä marengilla. Tämä on meidän näkemyksemme omenahyveestä.
voidaan tehdä joko isoon vuokaan tai suoraan annosvuokiin.
nautitaan calvadossiirapin ja vaniljakastikkeen kanssa. Kestoklassikko vuodesta toiseen.
voi olla arkinen tai juhlava riippuen siitä miten se tarjotaan.
olivat muotia vuosina 2014 -2015.
on syksyn helpoimmat omenaleivonnaiset leipoa vaikka yhdessä lasten kanssa.
on klassikko jota ei voi vastustaa.
on erityisen mehevä, mutta ei yhtään liian makea.
Kun yhdistetään taco ja omenapiirakka
saadaan pieni makea herkku vaikka brunssipöytään.
nautitaan huulia nuollen viimeistä sokerimurua myöten.
Tonkapapu-ranskankermasorbetti ja omenapiirakka
muodostavat sellaisen yhdistelmän jota kehtaa tarjota kenelle tahansa hyvän ruoan ystävälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti