Tai näiden oli tarkoitus olla endiiviveneitä, mutta Cittarista endiivit oli loppu ja Prisman heviosastolla ilmoitettiin ettei kyseinen kasvis lainkaan kuulu valikoimiin, joten endiivien (eli salaattisikurin) sijaan oli ostettava pari sydänsalaattia. Oleellinen osuus tarjoilusta on kuitenkin sima spritz, perinteisestä simasta (ei lisäaineita eikä hiilihappoa) ja kuohuviinistä valmistettu tervetuliaisjuoma, jota maustoivat sitruunakuorisuikale ja rosmariinitöyhtö.
Nyt saa vappu tulla.
Sima spritz
Endiiviveneet
Kypsennä pekoniviipaleet, kuivaa ylimääräinen rasva talouspaperin päällä ja murenna jäähtyneet pekonit pieniksi muruiksi.
Raasta päärynä melko hienoksi raasteeksi, murskaa hasselpähkinät morttelissa ja hienonna sinihomejuusto pieniksi muruiksi. Sekoita keskenään päärynä, hasselpähkinät sekä sinihomejuusto.
Irrota endiiveistä lehdet ja asettele ne lautaselle. Nosta nokare täytettä jokaiselle lehdelle ja viimeistele pekonimuruilla.
Hauskaa vappua kaikille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti