Broilerin reisipaistit ovat sen linnun mehevimmät osat. Niiden pakkauskoko on yleensä 600 grammaa, joten sillä mennään tässäkin reseptissä. Herkullinen kookoskanapasta neljälle valmistuu lähes käden käänteessä ja on niin hyvää, että tekisi mieli nuolla lautanenkin.
Kookoksinen kanapasta
1
sipuli hienonnettuna
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
rkl raastettua inkivääriä
100
g viipaloituja ruskeita herkkusieniä
600
g luuttomia ja nahattomia broilerin reisipaisteja suikaloituina
1
kanaliemikuutio
2
dl kuumaa vettä
2
rkl sweet chili -kastiketta
1
dl hienonnettua korianteria
2
dl kookosmaitoa
paistamiseen
tilkka öljyä ja voita
300-350
g tagliatelle -pastaa
viimeistelyyn
tuoretta korianteria ja viipaloitua kevätsipulia
Kuullota
pannulla herkkusienet, sipuli, valkosipuli sekä inkivääri ja siirrä ne sivuun.
Ruskista suikaloidut reisipaistit kahdessa erässä pannulla ja palauta sitten
takaisin pannulle sipulipaistoksen kera. Lisää pannulle vesi ja murennettu
liemikuutio ja sekoita. Lisää pannulle hienonnettu korianteri, mausta sweet
chili –kastikkeella ja anna porista hiljaa 20 minuuttia. Lisää kookosmaito ja
anna porista vielä 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti