Torstaista
sunnuntaihin Kansalaistorin puiston valtaa taas jo viidennen kerran Taste of
Helsinki –tapahtuma. Tänä vuonna mukana on kymmenen huippuravintolaa, yhdeksän
Suomesta ja yksi Virosta. Lisäksi mukana on monta muuta mielenkiintoista
näytteilleasettajaa, viinejä, olutta, kahvia, suklaata ja muuta hyvää. Kuten
ennenkin, tapahtuman pääsponsorina on Electrolux.
Lounaskattaus on torstaista lauantaihin klo 11-15 (sunnuntaina 11-16) ja päivälliskattaus 17-23
torstaista lauantaihin. Illalla ravintolat lopettavat tarjoilun klo 22, mutta
baarit ovat avoinna klo 23 asti. Lisäksi vieraat saavat nauttia We Jazzin tarjoilemasta
musiikista sekä livenä että DJ:n valitsemana kattauksena.
Kahvitarjoilusta huolehtii tänä vuonna Johan & Nyström ja Moccamaster.
Kahvitarjoilusta huolehtii tänä vuonna Johan & Nyström ja Moccamaster.
Avajaispäivän
sää ei ihan suosinut tapahtumaa (kuten joskus ennenkin), mutta kesäsade on vain asennekysymys.
Oikeanlaisilla varusteilla mennään läpi tuulen, sateen ja ukkosmyrskyn. No
problem.
Makupaloja Taste of Helsingin annoksista:
Bistro
O mat
ginigraavattua
lohta, luomujuuressipsejä ja pikkelöityä sinapinsiementä
Bistro O mat
Haukiburgeri
vol.2, sis mm mustekalan musteella maustettua aiolia
Pastor
chipirones
– rapeiksi paistettuja pieniä mustekaloja, aiolia, fermentoitua chiliä,
kevätsipulia ja chiliä
Pastor
grillattua
porsaan plumaa, maissisalsaa, chimichurria ja rapeaa maissia
Restoran Ö
suolattua
hirvenlihaa Saarenmaalta, mustavalkosipulikastiketta, villivalkosipulin versoja
ja jäkälää
Muru
kanikroketti
ja dijonnaisekastike
Hella & Huone
”Lapinkobe”
– kylmäsavustettua maa-artisokkaa, lipstikkaa ja ruisviskillä maustettua Lapin
härkää, talon mallasleipää ja ruskeaa voita
Toca
maitosuklaavanukas,
kaakaocrumble, minttu-jogurttisorbettia ja mansikkaa
Bistro O mat
lehtikuohu-sabayon,
mansikkasalaattia ja lakritsamarenkia
Hella & Huone
herukanlehtivaahtoa,
paahdettua valkosuklaata ja hapankermajäätelöä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti