Veriappelsiini-camparisorbetti
on aivan loistava tämän vuodenajan jälkiruoka, joskin Campari ei välttämättä ole
mausteena ihan koko perheen makuun. Tein tätä viime keväänä, mutta jotain tämä sorbetti jäi kaipaamaan ja
siitä syystä tein sen nyt uudelleen, mutta kahtena eri versiona. Toinen
Camparilla kirpeämmäksi maustettuna, toinen kermalla pehmennettynä. Molempi parempi
ja yhdessä vallan erinomaiset.
Veriappelsiinijäätelö
2,5 dl veriappelsiinimehua
1 dl glukoosisiirappia
1 dl tomusokeria
1 dl kuohukermaa
Kaada kasariin veriappelsiinimehu, glukoosisiirappi
sekä tomusokeri ja kiehauta sekoittaen kunnes sokeri on liuennut mehuun.
Jäähdytä mehu. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja sekoita kylmän mehun
joukkoon. Kaada seos jäätelökoneeseen ja valmista jäätelöksi koneen ohjeen
mukaan.
Veriappelsiini-camparisorbetti
3,5 dl veriappelsiinimehua
100 g sokeria
puolikkaan sitruunan mehu
5 cl Camparia
Kaada kasariin veriappelsiinimehu, sokeri sekä
sitruunamehu ja kiehauta sekoittaen kunnes sokeri on liuennut mehuun. Jäähdytä
mehu. Lisää Campari kylmän mehun joukkoon, sekoita ja kaada seos
jäätelökoneeseen. Valmista jäätelöksi koneen ohjeen mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti