TÄSTÄ VOIT HAKEA RESEPTEJÄ AIHEPIIREITTÄIN

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Veriappelsiinisorbetti x 2



Veriappelsiini-camparisorbetti on aivan loistava tämän vuodenajan jälkiruoka, joskin Campari ei välttämättä ole mausteena ihan koko perheen makuun. Tein tätä viime keväänä, mutta jotain tämä sorbetti jäi kaipaamaan ja siitä syystä tein sen nyt uudelleen, mutta kahtena eri versiona. Toinen Camparilla kirpeämmäksi maustettuna, toinen kermalla pehmennettynä. Molempi parempi ja yhdessä vallan erinomaiset.


Veriappelsiinijäätelö

2,5 dl veriappelsiinimehua
1 dl glukoosisiirappia
1 dl tomusokeria
1 dl kuohukermaa

Kaada kasariin veriappelsiinimehu, glukoosisiirappi sekä tomusokeri ja kiehauta sekoittaen kunnes sokeri on liuennut mehuun. Jäähdytä mehu. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja sekoita kylmän mehun joukkoon. Kaada seos jäätelökoneeseen ja valmista jäätelöksi koneen ohjeen mukaan.


Veriappelsiini-camparisorbetti

3,5 dl veriappelsiinimehua
100 g sokeria
puolikkaan sitruunan mehu
5 cl Camparia

Kaada kasariin veriappelsiinimehu, sokeri sekä sitruunamehu ja kiehauta sekoittaen kunnes sokeri on liuennut mehuun. Jäähdytä mehu. Lisää Campari kylmän mehun joukkoon, sekoita ja kaada seos jäätelökoneeseen. Valmista jäätelöksi koneen ohjeen mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti