Terveysintoilijat ja *** ruokahifistelijät,
nyt heti pois tätä lukemasta, hus, hus!
Syöminen ja ruoanlaitto ei saa olla liian ryppyotsaista touhua. Joskus
elimistö kaipaa oikein kunnon annoksen rasvaa, kolesterolia, suolaa,
hiilihydraatteja ja kaloreita. Siis kaikkea sitä, mitä niin viralliset ravitsemussuositukset
kuin erilaiset muotidieetitkin kauhistelevat. Mikä silloin olisikaan parempaa kuin
nauttia iso kulhollinen sipulin ja kananmunan ryydittämiä makkaraperunoita
sinappi- ja ketsuppikoristeilla jääkylmän oluen kera :) Jos tuohon jotain jälkiruokaa haluaisi sovitella, niin se olisi ilman muuta tuhti suklaapatukka, joka täydentäisi tästä ateriasta puuttuvat ravinteet.
Makkaraperunat
keitettyjä
perunoita (tarpeeksi)
makkaraa
(oman maun mukaan, riittävästi)
siansivua
tai pekonia (ihan must!)
ihan
tavallista sipulia (silleen sopivasti)
voita
(milläs muullakaan ne paistettais?)
kananmunia
(paistettuna nekin tietysti)
sinappia
ja ketsuppia (pitäähän annos koristella?)
olutta
(kylmänä lasista)
Pilko
kaikki ainekset tasakokoisiksi palasiksi, ruskista ne pannulla ja sekoita.
Paista kananmunat. Annostele lautasille, lisää sinappi sekä ketsuppi ja
tarjoile jääkylmän oluen kera.
Huomenna
ei tarvitsekaan miettiä mitä laittaisi ruoaksi, kun mennään tutkimaan
ravintolapäivän tarjoomuksia. Ainakin ”We got pork” näyttäisi olevan taas
Merikadulla. Sitä ollaankin odotettu. Viime kesänä niiden pulled pork
vei kielen mennessään.
Tässä on kaikkia perinteisiä suomalaisia kasviksia: perunaa, tomaattiketsuppia, paistettua sipulia, makkaraa,... |
Juuri Italiasta palattuani TÄTÄ mun tekee yhtäkkiä mieli ihan hulluna! Onneksi mukaan lähti taas mukava pala pancettaa, jolla tähän saa ihan extraherkun pekoninmaun - joka on toden totta ihan must!
VastaaPoistaMuista se suklaapatukka jälkkäriksi :)
VastaaPoistaMa certamente! Eihän se ole ateria eikä mikään jos ei siihen yhtä Marssia tai Snickersiä nauti palanpainikkeeksi..
VastaaPoista:-)
VastaaPoista