TÄSTÄ VOIT HAKEA RESEPTEJÄ AIHEPIIREITTÄIN

torstai 3. joulukuuta 2015

Blogin 3-vuotissynttäri ja arvonta



Kylläpä aika on taas mennyt nopeasti. Kolme vuotta, yli tuhat blogipäivitystä, ihania makuelämyksiä ja muutama vyötärölle hiipinyt ylimääräinen kilo.

Nyt on kovin trendikästä valmistaa kaikenlaista –ton-ton-ton-kasvisruokaa, jopa ilman kasviksia, ja mediassa pelotellaan, että liha aiheuttaa syöpää. Jossain taidettiin mainita että maidostakin saa syövän? Ja liikaan vedenjuontiinkin voi kuolla. Niin tai näin, blogimme epätrendikkäille periaatteille uskollisina


arvomme tietenkin syntymäpäivän kunniaksi yhden keittokirjan, joka opastaa 
kokkaamaan kokonaisen sian kärsästä saparoon.

Panu Karhunen;
Kokoliha-Karhunen, ruokaa porsaan jokaisesta osasta

Jos olet vannoutunut lihansyöjä, eikä ajatus vaikkapa pehmeiksi haudutetuista siankorvista tee pahaa (on muuten erinomaisen hyviä sillä tavalla valmistettuna!), sinulla on pari päivää aikaa reagoida. Jätä viestissä yhteystietosi (toimiva sähköpostiosoite) kommenttikenttään tai blogin sähköpostiin (osoite oikeassa sivupalkissa). Suoritamme keittokirjan arvonnan varsinaisena syntymäpäivänä 5.12. klo 00.01 ja julkaisemme voittajan aamun päivityksessä.

9 kommenttia:

  1. Onnea blogille! Voi että, veljeni olisi varmasti innoissaan tästä keittokirjasta :D
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  2. Onnea 3-vuotiaalle! Täältä on löytynyt paljon inspiraatiota vuosien varrelle :)

    VastaaPoista
  3. Onnea 3v. :)
    Hyvä, että on tämmöisiäkin konstailemattomia ruokablogeja.
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukana ollaan! :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  5. Onnea blogille! Loistava palkinto, tämä kirja onkin omalla hankintalistalla!

    VastaaPoista
  6. Onnea blogille! Tämä kirja menisi pukinkonttiin, itse kun lihaa en syö ;) :) lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Synttärionnittelut!

    heidifabritius@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Onnea 3-vuotiaalle!
    Joo, meillä on unohdettu kokonaan ruhon muut osat ehkä maksaa lukuunottamatta.
    Herkullisia reseptejä odotellessa!

    raimorintala@yahoo.com

    VastaaPoista
  9. Onnea! Hieno blogi, hieno ikä!!

    VastaaPoista