Kylläpä
aika on taas mennyt nopeasti. Kolme vuotta, yli tuhat blogipäivitystä, ihania
makuelämyksiä ja muutama vyötärölle hiipinyt ylimääräinen kilo.
Nyt on kovin trendikästä valmistaa kaikenlaista –ton-ton-ton-kasvisruokaa, jopa ilman kasviksia, ja
mediassa pelotellaan, että liha aiheuttaa syöpää. Jossain taidettiin mainita
että maidostakin saa syövän? Ja liikaan vedenjuontiinkin voi kuolla. Niin tai näin, blogimme epätrendikkäille periaatteille
uskollisina
arvomme tietenkin syntymäpäivän kunniaksi yhden keittokirjan, joka
opastaa
kokkaamaan kokonaisen sian kärsästä saparoon.
Panu Karhunen;
Kokoliha-Karhunen, ruokaa porsaan
jokaisesta osasta
Jos olet
vannoutunut lihansyöjä, eikä ajatus vaikkapa pehmeiksi haudutetuista siankorvista tee
pahaa (on muuten erinomaisen hyviä sillä tavalla valmistettuna!), sinulla on
pari päivää aikaa reagoida. Jätä viestissä yhteystietosi (toimiva sähköpostiosoite)
kommenttikenttään tai blogin sähköpostiin (osoite oikeassa sivupalkissa).
Suoritamme keittokirjan arvonnan varsinaisena syntymäpäivänä 5.12. klo 00.01 ja julkaisemme voittajan aamun päivityksessä.
Onnea blogille! Voi että, veljeni olisi varmasti innoissaan tästä keittokirjasta :D
VastaaPoistas.kansakoski(at)luukku.com
Onnea 3-vuotiaalle! Täältä on löytynyt paljon inspiraatiota vuosien varrelle :)
VastaaPoistaOnnea 3v. :)
VastaaPoistaHyvä, että on tämmöisiäkin konstailemattomia ruokablogeja.
talviuninalle(at)gmail.com
Mukana ollaan! :)
VastaaPoistahippohiiri at gmail.com
Onnea blogille! Loistava palkinto, tämä kirja onkin omalla hankintalistalla!
VastaaPoistaOnnea blogille! Tämä kirja menisi pukinkonttiin, itse kun lihaa en syö ;) :) lamerinquecit@gmail.com
VastaaPoistaSynttärionnittelut!
VastaaPoistaheidifabritius@hotmail.com
Onnea 3-vuotiaalle!
VastaaPoistaJoo, meillä on unohdettu kokonaan ruhon muut osat ehkä maksaa lukuunottamatta.
Herkullisia reseptejä odotellessa!
raimorintala@yahoo.com
Onnea! Hieno blogi, hieno ikä!!
VastaaPoista