TÄSTÄ VOIT HAKEA RESEPTEJÄ AIHEPIIREITTÄIN

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Possu-pastalaatikko karkkipossusta



Villisian niska oli niin iso, että siitä jäi vielä puolet kun toisesta puolesta oli haudutettu villisikaa viinissä. Toinen puoli kypsennettiin vanhalla karkkipossun ohjeella ja revittiin rikki parilla haarukalla. Mutta yhden nyhtöpossuaterian jälkeen sitä oli vielä sittenkin aika paljon… Loput nyhtöpossut pääsivät uuniin pennepastan kanssa ja niistä tuli aika maukas arkipäivän possumakaronilaatikko, vaikka itse kehunkin.  Laatikko paistettiin pieniin annosvuokiin.



Lihamakaronilaatikko villisian karkkipossusta

noin 300 g revittyä kypsää nyhtöpossulihaa
2 dl karkkipossun keitinlientä
15 dl vettä
1 rkl suolaa
5 dl mezze penne tricolori pastaa
3 munaa
7 dl maitoa
hiukan suolaa ja valkopippuria
juustoraastetta
nokare voita vuokien voitelemiseen

Kaada kattilaan vesi, karkkipossun keitinliemi sekä suola ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta ja keitä pakkauksessa ilmoitetun ajan. Valuta pasta. Pastan kiehuessa leikkaa nyhtöpossuliha kohtalaisen pieneksi, sekoita keskenään liha sekä pasta ja jaa seos voideltuihin uunivuokiin ja ripottele päälle hiukan juustoraastetta. Vatkaa munat rikki. lisää maito, suola sekä valkopippuri ja vatkaa seos tasaiseksi. Lusikoi munamaito vuokiin ja kypsennä uunissa 200 asteessa 35-45 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti