Eilinen avokado-mangosalaatti oli niin hyvää ja isosta kulhollisesta huolimatta se loppui ihan kesken, että päätin
laittaa jokiravunpyrstöistä alkupalan avokadon kanssa. Tästä tulikin todella helppo
ja nopea pikkusuolainen.
Avokadoa ja chilimarinoituja
jokiravunpyrstöjä
1
prk (200 g) jokiravunpyrstöjä
2 avokadoa kuutioina
sweet chili –kastiketta
Sriracha –chilikastiketta
sitruunan mehua
lehtipersiljaa
Sekoitin
valutettuihin ravunpyrstöihin sweet chili-kastiketta ja vähäsen Srirachaa ja
marinoin rapuja pari tuntia jääkaapissa. Halkaisin ihanan pehmeän ready-to-eat
-avokadon ja poistin kiven. Viiltelin puolikkaat kuutioiksi kuoren sisällä ja
kaavin palat lusikalla kulhoon. Puristin päälle hieman sitruunamehua ja
sekoitin yhteen marinoitujen jokiravunpyrstöjen kanssa ja nostelin sekoituksen
takaisin kuoriin. Herkullista!
Olipas upea ohje! Tein näitä eilen iltapalaksi, eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi.
VastaaPoistaSeijaH
Helppoa ja hyvää. Jos tarjoat kavereillekin, älä vaan paljasta miten yksinkertainen tämä ohje on ;)
VastaaPoistaTarjoan varmasti alkupaloina pitkin kesää! Ja en paljasta helppoutta, enkä reseptiä, sanon vaan, että tulkaa meille syömään.
VastaaPoistaMieheni totesi,ettei hän ole koskaan syönyt näin hyviä pyrstöjä, lempparimausteensa sattuu olemaan chili ;D.
:D
VastaaPoista