TÄSTÄ VOIT HAKEA RESEPTEJÄ AIHEPIIREITTÄIN

torstai 4. huhtikuuta 2013

Kalaa, sipulsoosia ja varhaisperunaa



M sai kaupan vihannesosastolla ahaa-elämyksen: uutta perunaa jo huhtikuussa! Ei paha. Sen ympärille oli helppo rakentaa ”menu”, kaloja ja sipulsoosia ja alkaa odotella sitä oikeaa Suomen suvea. Kyllä nyt on taas syöty kalaa vähintäänkin kaikkien terveyssuositusten mukaisesti.

Sipulsoosi

muutama uusi sipuli / kevätsipuli varsineen
sopivasti voita
liraus vettä
hyppysellinen suolaa
      
Leikkaa sipulinvarret 0,5-1 cm siivuksi. Sulata voi kasarissa ja kuullota sipulinvarret siinä. Lisää hiukan vettä ja suolaa, hauduta kymmenisen minuuttia miedolla lämmöllä ja tarjoile uusien perunoiden, munan ja erilaisten kalojen kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti