TÄSTÄ VOIT HAKEA RESEPTEJÄ AIHEPIIREITTÄIN

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Mitä portugalilaisille kanoille oikein syötetään?


Kyllä taas aamulla tuli hyvälle tuulelle, kun kuori ja leikkasi siivuiksi algarvelaisen keitetyn kananmunan. En ole Suomessa vuosikausiin, jos ikinä, nähnyt kananmunissa näin kauniin oransseja keltuaisia (eikä todellakaan ole kuvankäsittelyohjelmalla paranneltu). 


Minulle on ihan turha tulla selittämään, että kyllähän niissä suomalaisissa luomumunissa jne blablabla… höpöhöpö, kun useammassakin ostamassani suomalaisessa luomumunakennossa on ollut haaleimmat ”keltuaiset” sitten 70-luvun kalarehulla ruokittujen kotkottajien munankeltuaisten. Jos ihan taviskananmunat Suomessa ovat sekä maultaan että väriltään järjestään parempia kuin luomuksi mainostetut, niin miksi kukaan haluaisi maksaa ekstraluomulisää huonommasta tuotteesta? En minä ainakaan.

Mutta millä ihmeellä täällä Portugalissa oikein ruokitaan kanoja, kun tavismunat ovat todella maukkaita ja keltuainen näin mahdottoman kirkkaan oranssi? Näitä jos saisi Suomeen, niin menekki olisi taattu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti