TÄSTÄ VOIT HAKEA RESEPTEJÄ AIHEPIIREITTÄIN

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Suklaatikkarit - viime hetken jouluaskartelua




Kun tikun päässä olevan suklaatikkarin sulattaa kuuman maidon joukkoon, tuloksena on kaakaojuoma.

 

Suklaatikkarit

1 levy valkoista suklaata (Panda valkosuklaa 130 g)
1 levy maitosuklaata (Fazerin sininen 200 g)
1 levy taloussuklaata (Fazerin taloussuklaa 200 g)
silikonimuotti
kertakäyttölusikoita tms

Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja lusikoi sitä silikonimuottien pohjalle.



Sulata maitosuklaa ja taloussuklaa vesihauteessa ja täytä muotit seoksella.


Jos suklaa pursuaa muotin yli, pyyhkäise liiat pois metallilastalla. Laita muotti suklaineen jääkaappiin 15-30 minuutin ajaksi. Vahdi ettei suklaa kovetu liikaa!.

 
Kun suklaa on hieman jähmettynyt, työnnä jokaiseen suklaaseen kertakäyttölusikka ja laita muotti takaisin jääkaappiin. Kaada valkosuklaakulhoon kupillinen kuumaa maitoa ja liuota kulhon reunoille jäänyt suklaa maidon joukkoon. Kaada tämä maito sitten toiseen suklaakulhoon ja liuota loputkin suklaat. Näin mitään ei mene hukkaan ja saat heti kaakaomaistiaiset.

 
Irrota suklaat varovasti muotista seuraavana päivänä ja paketoi.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti