TÄSTÄ VOIT HAKEA RESEPTEJÄ AIHEPIIREITTÄIN

lauantai 8. heinäkuuta 2017

Grilliruokaa! Osa 3/3 - kalaa, äyriäisiä, kasviksia ja jälkiruokaa




Grillikoosteen viimeisessä osassa grillataan vedeneläviä, kasviksia ja jälkiruokaa.

Vartaassa grillattavat raaka-aineet kannattaa aina valita siten, että niillä on suunnilleen sama kypsymisaika, ettei osa aineksista jää raa’aksi ja osa paistu ylikypsäksi. Jos ei ole ihan varma kypsymisajoista, voi työntää yhteen vartaaseen vain yhtä lihaa/kasvista. Foliopaketissa kypsentäminen vastaa eräänlaista höyrykypsentämistä grillissä ja juurekset kannattaa aina hiukan esikypsentää.





maissi-tomaatti-avokadosalaatti




karviaismarjakastike




”surf & turf”, limettimajoneesi




pastis-limettivoi, avokado-appelsiinisalaatti




juurekset ja jättikatkaravunpyrstöt




















timjami-vadelmakastike




sinihomejuusto ja balsamicosiirappi




suklaata ja banaania grillissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti