Turussa
järjestetään viikonloppuna Neitsytperunafestivaalit, järjestyksessä kuudennet. Me
emme malttaneet odottaa siihen asti, vaan otimme varaslähdön ja nautimme
varhaisperunoita kylmien kalojen kanssa jo viikkoa aiemmin. Koska olimme
Turussa, teimme hankinnat tietenkin torilta sekä kauppahallista. Turun torilta
Sorrin kojulta ostimme kauniita, pieniä, kiinteitä ja erityisen maukkaita kotimaisia Annabella –varhaisperunoita. Kalat ostettiin hallista Herkkunuotasta, muutamaa
sorttia silliä, lohta, siikaa ja mätimoussea, sekä tietysti wakame-merileväsalaattia. Lisäksi
perinteinen voi-sipulikastike, niin tämä ateria totta vieköön maistuu kesältä.
Noi Annabellat on todella hyviä perunoita. Päihittävät Siiklit maussaan mennen tullen!
VastaaPoistaSiitä on todella onnistuttu jalostamaan superhyvä laatuperuna. Vielä kun useammat viljelijät alkaisivat ottaa sen tuotantoon, että saatavuus paranisi nykyisestä.
VastaaPoista