TÄSTÄ VOIT HAKEA RESEPTEJÄ AIHEPIIREITTÄIN

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Vinkkejä vappupöytään


Aika monelle vapun silliaamiainen tai vappubrunssi on ihan oleellinen osa vapun juhlintaa. Joillekin on tärkeä perinne voida nauttia brunssia Ullanlinnanmäellä sillimoussen, mansikkakermakakun ja samppanjan kera Retuperän WPK:n sulosävelten tahdissa ja useimmille riittää herkuttelu kotikeittiön pöydän äärellä. Yhtä kaikki, ruoan pitää olla hyvää ja sellaista, joka parantaa oloa jos vaikka edellisenä iltana olisi juhlinta mennyt vähän överiksi. Tässä muutamia naposteltavia, joita voi kattaa vappupöytään.
  
 






















Eikä unohdeta niitä makeitakaan makupaloja


 
















 


 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti