tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post6888105693122612724..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Pastel de nata - Raparperi-vaniljaleivokset portugalilaisella twistilläTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-12022790853955811492021-07-27T15:55:37.955+03:002021-07-27T15:55:37.955+03:00Pastel de nata on yksi niistä leivonnaisista, jotk...Pastel de nata on yksi niistä leivonnaisista, jotka pitäisi syödä heti tuoreeltaan. Se on vähän kuin patonki ranskalaisille, paistamista seuraavana päivänä se on jo auttamattomasti vanhaa.Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-13805717069330287722021-06-13T17:34:28.439+03:002021-06-13T17:34:28.439+03:00Olen syönyt kerran pastel de natan, kun poikani ja...Olen syönyt kerran pastel de natan, kun poikani ja silloinen tyttöystävä, nykyinen vaimonsa, toivat Portugalista. En silloin oikein ymmärtänyt mikä niissä on niin vau, mutta raparperilla varmaan tosi vau. Ja kiitos tuosta infosta, tuli taas opittua uutta.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-61283641286764672222021-06-13T08:20:57.251+03:002021-06-13T08:20:57.251+03:00Olen syönyt monta pastel de nataa, mutten ole tull...Olen syönyt monta pastel de nataa, mutten ole tullut ottaneeksi selkoa miten ne tehdään. Tästä ymmärsin hyvin, oli informatiivinen postaus! :) Pitääpä tutkia, onko kunnollista voitaikinaa kaupoissa saatavilla. Sitäkään en ole koskaan itse tehnyt. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com