tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post5905239162654983780..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: "Kanatacot" eli kesäkurpitsaletut, kanankoipiconfit ja korianterikermaaTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-67077937829516007622014-09-14T12:17:09.395+03:002014-09-14T12:17:09.395+03:00Kun broiskun laittaa tällä tavalla uuniin, sen voi...Kun broiskun laittaa tällä tavalla uuniin, sen voi unohtaa sinne samalla tavalla kuin possunkin. Eikä takuulla tule kuivaa, kun koivet kypsyvät lämpimässä öljykylvyssä :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-37471357273793864392014-09-13T21:40:44.864+03:002014-09-13T21:40:44.864+03:00kuulostaa ja näyttää taivaalliseslta! ihana vaihto...kuulostaa ja näyttää taivaalliseslta! ihana vaihtoehto niille tavallisentylsille kuorille, ja nyhtöbroisku on tervetullut uutuus possulle - varsin hyvä vinkki tuo confitointi! varmasti mieletön yhdistelmä - odotan jo että saan tämän ensi viikon listalle. oi nam!katihttps://www.blogger.com/profile/03444608608803853398noreply@blogger.com