tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post5190141826580214750..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Boudin blanc, marketin tavisbroilerista tuli valkoista herkkumakkaraaTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-34905339524030054022014-02-18T11:03:19.504+02:002014-02-18T11:03:19.504+02:00Hei Helga, tervetuloa lukijaksi. Siskontytön mukaa...Hei Helga, tervetuloa lukijaksi. Siskontytön mukaan tämä ruokablogi on hyvä yhdistelmä mummolaa ja modernia keittiötä :)<br /><br />Pahoin pelkään ettei blenderillä tai sauvasekoittimella saa aikaan samanlaista makkaramassaa mitä boudin blanc vaatisi... Mutta ainahan sitä voi ennakkoluulottomasti kokeilla. Rakenteesta ei ehkä tule sellaista kuin monitoimikoneessa, mutta ei sen luulisi kovin paljoa vaikuttavan makuun. Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-87090162060124027912014-02-17T21:07:41.666+02:002014-02-17T21:07:41.666+02:00Hei, pakko kokeilla! Hei jos ei ole monitoimikonet...Hei, pakko kokeilla! Hei jos ei ole monitoimikonetta, millä saisi samanlaisen massan? Kotoa löytyy ainoastaan tehosekoitin ja sauvasekoitin, niillä ei taida onnistua? Kiva blogi, löysin tänään Ravintolapäivän Facebook-postauksen perusteella ja innostuin kivoista ohjeista! Helgahttps://www.blogger.com/profile/15522216790683337858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-26346699338916900082014-01-17T21:49:57.627+02:002014-01-17T21:49:57.627+02:00@ Andalusiana
Haukimakkaraa, nam! Joo, sellainenki...@ Andalusiana<br />Haukimakkaraa, nam! Joo, sellainenkin onnistuu tällä epäortodoksisella elmukelmukuorimenetelmällä. Nämä olisi kuitenkin pitänyt kääräistä vähän löysemmäksi paketiksi, mutta yritetään muistaa sitten seuraavia makkaroita täyttäessä.Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-32961713552617616972014-01-17T20:02:40.974+02:002014-01-17T20:02:40.974+02:00hiisi vie että on nättiä settiä! meillä on tehty v...hiisi vie että on nättiä settiä! meillä on tehty vain haukimakkaroita joiden kanssa tarjoiltiin chreiniä, niinikään piparjuuren kanssa itkeskellen :-)Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-24786160262018194402014-01-16T14:04:38.889+02:002014-01-16T14:04:38.889+02:00@ Ulla
Tätä kannattaa kokeilla. Boudin blancissa m...@ Ulla<br />Tätä kannattaa kokeilla. Boudin blancissa markettibroilerin jalostusaste on varmaan parhaimmillaan.Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-31327634732285314802014-01-16T09:13:56.579+02:002014-01-16T09:13:56.579+02:00Ihana resepti! Meillä on kokeiltu vain "normi...Ihana resepti! Meillä on kokeiltu vain "normimakkaran" tekoa. Tämä näyttää kaikinpuolin herkulliselta.ullahttps://www.blogger.com/profile/10159388089757096663noreply@blogger.com