tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post4733902893123947809..comments2024-03-17T17:26:43.498+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Grillattua kirjolohta ja maissi-tomaatti-avokadosalaattiaTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-587970912429962312015-09-01T08:06:54.887+03:002015-09-01T08:06:54.887+03:00Kasvatuspaikalla ja rehulla on suuri merkitus lopp...Kasvatuspaikalla ja rehulla on suuri merkitus lopputuotteen makuun. Kokemukseni mukaan meressä kasvatetuissa kirjolohissa mudan makua ei esiinny.Kannattanee kysellä kauppiaalta tietoja kasvattajasta.Mhttps://www.blogger.com/profile/07385935667122568957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-37697891824408585642015-08-31T23:22:45.134+03:002015-08-31T23:22:45.134+03:00Tämä resepti on erittäin herkullisen kuuloinen, ja...Tämä resepti on erittäin herkullisen kuuloinen, ja näyttää hyvältä. Itselläni on sekä negatiivisia että positiivisia kokemuksia kirjolohesta. Valitettavasti olen syönyt myös mudan makuista kirjolohta.. Tietysti kauppaan olen asiasta aina ilmoittanut (en osta kalaa muusta kuin tietyistä kaupoista tuoretiskiltä), ja kompensaatiota tullut. Pilalle mennyttä ruokailua se ei kuitenkaan pelasta. Mutta olenpa syönyt myös erittäin herkullista kirjolohta. Jos isommalle porukalle teen ruokaa, niin silloin valinta on muu kuin kirjolohi (just in case..) :)Kaurahttps://www.blogger.com/profile/03694083075475542548noreply@blogger.com