tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post4669445902374277759..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Talviklassikko: madekeittoTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-55174633185795172302014-01-26T12:46:40.380+02:002014-01-26T12:46:40.380+02:00En ole kaltannut nahkaa, olen vaan pyyhkinyt talou...En ole kaltannut nahkaa, olen vaan pyyhkinyt talouspaperilla limat päältä, jos sellaista on ollut (aina ei ole).sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-36867866464139096232014-01-25T22:12:23.144+02:002014-01-25T22:12:23.144+02:00@ luimupupu
Nooh, ei kai ihan kaikkeen tarvitsekaa...@ luimupupu<br />Nooh, ei kai ihan kaikkeen tarvitsekaan tottua tai kaikesta tykätä. Muistaakseni olen sulle joskus maininnut, että mulle uppoaa muut sisäelimet, mutta munuaiset on vieläkin nounou. Ehkä vielä joskus?<br /><br />@ Sofia<br />Made on ihan upean makuinen kala, jota kannattaa maistaa. Haukisoppaa ei olla tehty, kun meillä hauki menee yleesnä myllyn kautta murekkeeksi.<br /><br />@ sauvajyvänen<br />Joo, voihan sen keittää nahkoineenkin. Molempi parempi. Ilmeisesti ensin kuitenkin ensin kalttaat nahan, että kaikki se lima lähtee pois?<br /><br />@ Heidi - Kärähtäneet<br />Kyllä sun tänä vuonna täytyy ehdottomasti tehdä madesoppaa! Mutta varoitan: kun tätä herkkua on tehnyt kerran, on pakko tehdä seuraavinakin vuosina...Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-15715705425467197532014-01-24T17:03:11.744+02:002014-01-24T17:03:11.744+02:00Minun sivistyksessäni on mateenmentävä aukko. Joka...Minun sivistyksessäni on mateenmentävä aukko. Joka talvi aina päätän, että tänä vuonna teen madekeittoa, mutta ikinä en ole vielä saanut aikaiseksi. Josko jo tänä vuonna? :)Heidi - Kärähtäneethttps://www.blogger.com/profile/12714972351860359296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-16315277370670173452014-01-23T18:47:58.791+02:002014-01-23T18:47:58.791+02:00Madekeitto on ihan parasta kalakeittoa. Minä keitä...Madekeitto on ihan parasta kalakeittoa. Minä keitän mateen aina nahkoineen, niin tulee minusta vielä maukkaampi keitto.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-1418557262863821902014-01-23T18:10:15.496+02:002014-01-23T18:10:15.496+02:00Mä en ole kovinkaan usein madetta syönyt. Enkä oik...Mä en ole kovinkaan usein madetta syönyt. Enkä oikein taida muistaakaan miltä maistuu... Kiinteää varmaankin, kun keittoon soveltuu? Oletko tehnyt tätä keittoa joskus hauella, sopisiko niinkin?Sofiahttps://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-30429295144678984232014-01-23T15:51:03.181+02:002014-01-23T15:51:03.181+02:00Mutkun sitä ikääkin alkaa vähitellen olla ;). Pitä...Mutkun sitä ikääkin alkaa vähitellen olla ;). Pitää taas yrittää tänä talvena.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-15323372126581328922014-01-23T12:21:16.106+02:002014-01-23T12:21:16.106+02:00Kyllä mullakin taisi olla "jonkin verran"...Kyllä mullakin taisi olla "jonkin verran" ikää ennen kuin mateen maksa alkoi maistua herkulta :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-61585356391976693022014-01-23T08:54:48.678+02:002014-01-23T08:54:48.678+02:00Mekin olemme kytänneet kauppareissuilla, joko lähi...Mekin olemme kytänneet kauppareissuilla, joko lähimateita olisi tiskissä. Tähän asti on näkynyt vain turhan kauan kuivalla maalla olleita.<br />Mateen maksa on niitä harvoja juttuja, joita en ole oppinut tykkäämään vaikka muut sisäelimet ovat suurta herkkua.Anonymousnoreply@blogger.com