tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post270627612077178599..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Carbonnade valmistuu melkein itsekseenTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-35864746676753398152022-01-27T21:15:09.082+02:002022-01-27T21:15:09.082+02:00@ Sari - Campasimpukka
On herkkua, on. Tumma belgi...@ Sari - Campasimpukka<br />On herkkua, on. Tumma belgiolut antaa lihapadalle ihan oman vivahteen. Olen tosin kerran kokeillut käyttää myös tavallista suomalaista lageria, mutta se kokeilu jäi siihen yhteen kertaan :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-40183222843428349762022-01-26T19:14:53.799+02:002022-01-26T19:14:53.799+02:00Tämä on kyllä herkkua! Piti käydä katsomassa, että...Tämä on kyllä herkkua! Piti käydä katsomassa, että olenko minäkin tehnyt ja olen elokuussa 2014 ja vieläpä painekattilassa. :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com