tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post2696104767216868474..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Uuniohrapuuro - ihana aamiainen!Tuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-59454883535744467092020-05-21T01:07:33.864+03:002020-05-21T01:07:33.864+03:00Hyvä tietää, ehkä kokeilen tätä myös joskus. :)Hyvä tietää, ehkä kokeilen tätä myös joskus. :)Yannhttps://www.blogger.com/profile/03603592808122996629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-77218236951857732252020-05-20T22:02:08.058+03:002020-05-20T22:02:08.058+03:00@ Yann
Olet ihan oikeassa. Yön yli hauduttaminen o...@ Yann<br />Olet ihan oikeassa. Yön yli hauduttaminen on se perinteisempi tapa. Suurin ero näiden kahden eri tavoin valmistettujen puurojen välillä on niiden rakenne uudelleen lämmitettäessä. Tämä kuumempi ja nopeampi tapa tuottaa jonkin verran kuivemman puuron, jollaisesta itse pidän enemmän. Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-46325445817730952422020-05-20T09:00:34.877+03:002020-05-20T09:00:34.877+03:00Todella hyvää tulee myös jos laittaa vähän yli 100...Todella hyvää tulee myös jos laittaa vähän yli 100, ehkä n. 120°C yön yli. Jos laittaa voin palasia pinnalle alussa niin herkullinen rapea pinta muodostuu eikä tässä lämpötilassa pala ollenkaan.Yannhttps://www.blogger.com/profile/03603592808122996629noreply@blogger.com