tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post2267643283304207036..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Sveitsinleike ja perunaröstiTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-5166204842521932312014-07-23T08:51:55.138+03:002014-07-23T08:51:55.138+03:00Kiitos ohjeista, Anonyymi. Laitetaan muistiin kun ...Kiitos ohjeista, Anonyymi. Laitetaan muistiin kun seuraavan kerran paistetaan röstejä.Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-43957834725974511932014-07-18T12:22:59.611+03:002014-07-18T12:22:59.611+03:00Mikäli röstin tekee raaasta niin kannattaa raastaa...Mikäli röstin tekee raaasta niin kannattaa raastaa yleiskonne karkealla terällä suikaleet. Kunoolla suolaa ja antaa seisoa 20 minuuttia ja puristelee nesteet pois. Tämä on se tärkeä juttu.<br /><br />Mausta halutulla tavalla.<br /><br />Valurautapannulle öljyä ja hyvin ohuina paistelee rapeita kakkusia. Valuta. Grillillä tulee parempia kun rasva ei tartu niin pahasti.<br /><br />tapa 2<br /><br />lisää jauhoa, muna, sipulia juustoa ja miedolla lämmöllä paistinpannussa kannenalla.. kippaa kakku kannelle ja valuta toisinpäin pannuun ja paista toinen puoli.<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-5227362680066925782014-01-20T00:14:42.499+02:002014-01-20T00:14:42.499+02:00@ luimupupu
Sveitsinleike taitaa olla vain suomenk...@ luimupupu<br />Sveitsinleike taitaa olla vain suomenkielinen "käännös" cordon bleusta ja possuakin tässä maassa saa huomattavasti helpommin kuin vasikkaa.<br /><br />@ Ansku Gen<br />Mulla on varmaan ollut aina liian kuuma pannu ja liian paksu raakarösti, kun ne on jääneet sisältä raaoiksi ja kärvähtäneet päältä. Mutta M onnistui tosi hyvin tämän puoliksi keitetyn kanssa.Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-74068742973866006252014-01-19T17:08:33.848+02:002014-01-19T17:08:33.848+02:00Mä oon tehnyt röstit raa'asta perunasta. Miedo...Mä oon tehnyt röstit raa'asta perunasta. Miedolla lämmöllä kannen alla kypsentänyt. Lisää lämpöä kypsän alle ja paistan rapeen pinnan vasta lopuksi.<br /><br />Minä oon pitänyt röstipottua yhdenlaisena pyttipannuna. Sekaan voi heittää kaiken, mitä jääkaapista sattuu löytymään.<br /><br />Joku pottulajike oli sellanen, jota ei raasteena saa pehmeäksi enää mitenkään. En muista, mikä lajike se oli. Jotenkin siihen liittyi joku kemiallinen reaktio, joka pitää ne ikuisesti kovina. Varmemmin onnistuu keitetyistä perunoista.Anskuhttps://www.blogger.com/profile/13805629839960411965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-38641200619722230662014-01-19T16:35:56.155+02:002014-01-19T16:35:56.155+02:00@ luimupupu
Rösti taitaa olla niin kuin italialais...@ luimupupu<br />Rösti taitaa olla niin kuin italialaisten äitien pastakastike tai meillä isoäidin lihapullat. Yhtä monta reseptiä kun on tekijääkin. Kiitos hyvästä linkistä.<br /><br />@ Jonna<br />Ainakin meillä tuli hyvä rösti. Tuplaespresso muistutti, että älä sitten peitä foliolla (kuten hän meni tekemään)tai rapea pinta pehmenee :-)Mhttps://www.blogger.com/profile/07385935667122568957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-25583042279033188162014-01-19T15:47:49.781+02:002014-01-19T15:47:49.781+02:00Juuri muutama viikko sitten pohdimme täydellisen r...Juuri muutama viikko sitten pohdimme täydellisen röstin olemusta. Sitä on alettava treenaamaan. Aloitan tuosta keitetystä versiosta. <br /><br />Kiitos Luimupupullekin tuosta linkistä. Video-oppiin se on mentävä.Jonnahttp://www.divaaniblogit.fi/suolaajahunajaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-56853427644268999172014-01-19T11:06:46.493+02:002014-01-19T11:06:46.493+02:00Pottua ja lihaa, niillä Käkikellomaa pysyy pystyss...Pottua ja lihaa, niillä Käkikellomaa pysyy pystyssä :).<br />Leikkeet ovat aika suosittuja, kinkulla ja (yleisimmin Raclette-juustolla) täytetty vasikanleikehän on gordon bleu, mutta en tiedä, mikä possuversion "virallinen" nimi on.<br />Röstejä olen monta syönyt mutta en kahta samanlaista. Päähavainto tuntuu olevan se, että mitä korkeammalla sitä syö, sitä enemmän Röstissä on juustoa ja Speckiä. Yhdessä rinneravintolassa sain eteeni valtavan uunitetun kulhollisen pottua, kinkkua, sipulia ja juustoa, kykenin syömään ehkä kolmanneksen. Kuten kirjoititkin, potut esikeitetään ja jäähdytetään usein, sekaan laitetaan paikasta riippuen sipulia, Speckiä, juustoa,... Hienommissa paikoissa voi saada raa'asta potusta tehtyjä Röstejä, jotka ovat yleensä ohuita. <br /><a href="http://www.swissmilk.ch/de/rezepte-kochideen/rezepte.html" rel="nofollow">Swissmilk:n</a> sivuilta löytyy hyviä videoita perinne-eväistä.Anonymousnoreply@blogger.com