tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post1891002371353817004..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Fenkolirisotto ja paistettu lohiTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-20426390464049651712013-10-14T21:21:41.290+03:002013-10-14T21:21:41.290+03:00Yhden hengen annoksia? Kuka sellaisia osaa tehdä.....Yhden hengen annoksia? Kuka sellaisia osaa tehdä...<br />Mutta onneksi on tämä bloggaaminen, ettei tule kuitatuksi päivän (tai kahden tai kuuden...) syömisiä vaikkapa munakkaalla ja muutamalla voileivällä :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-28512206438559493892013-10-13T15:54:14.882+03:002013-10-13T15:54:14.882+03:00Hyvän näköinen annos.:)
Yhden hengen annoksia on...Hyvän näköinen annos.:) <br /><br />Yhden hengen annoksia on vaikea valmistaa. Kyllä sitä ruokaa aina tuppaa tulemaan vähän ylimääräistäkin. Eikä pelkästään itselle tosiaan ole edes innostavaa kokata.<br /><br />Annoksen kuvaaminen vie myös aina oman aikansa, joten harvoin risotto enää parhaimmillaan on siinä vaiheessa, kun vihdoin pääsee syömään.;)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-25941264036807769552013-10-13T10:37:28.206+03:002013-10-13T10:37:28.206+03:00Risottoa odotetaan, samoin kuin pastaa. Arvioin vä...Risottoa odotetaan, samoin kuin pastaa. Arvioin väärin lohen paistumiseen kuluvan ajan.<br />Mutta ei se mitään, kun itse joutui syömään :) Eikä se nyt onneksi oikeastaan muutenkaan ole ihan yhtä nokonuukaa kuin jossain ammattikeittiössä. Hyvä syy olla pelkkä ruokaharrastaja eikä haaveillakaan ammattilaisurasta.Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-80141693697894019972013-10-13T09:41:32.177+03:002013-10-13T09:41:32.177+03:00Minä en ole montaa risottoa tehnyt, mutta kun olen...Minä en ole montaa risottoa tehnyt, mutta kun olen tehnyt, olen koittanut valita muut komponentit niin, että risotto on se, jota odotetaan. Juuri tuon aikataulutusvaikeuden takia. ja siltikin onnistuminen on aina ihan sattuman kauppaa, tuntuu... Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com