tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post903217656179176196..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Onko karambolasta muuksi kuin koristeeksi tarjoiluvadille?Tuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-77386489428914330062013-05-25T09:11:12.788+03:002013-05-25T09:11:12.788+03:00@ Luimupupu
Hunaja on hyvää, mutta se antaa selväs...@ Luimupupu<br />Hunaja on hyvää, mutta se antaa selvästi oman makunsa ruokiin. Glukoosisiirappi on suht neutraalin makuista eikä ihan niin makeaa kuin tavallinen sokeri tai siirappi :)<br /><br />@ Jael<br />Keittiössä tarvitaan mausteiden lisäksi pieni annos luovaa hulluutta, että lähtee edes kokeilemaan tällaista :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-33180295962947670312013-05-24T19:07:51.182+03:002013-05-24T19:07:51.182+03:00Just katselin karamboloita marketissa tällä viikol...Just katselin karamboloita marketissa tällä viikolla,niitä kasvatetaan täällä.Mutta olen aina pitänyt niitä vain juomien koristeena korkeintaan enkä ole vaivautunut kokeilemaan.Kiva tietää että niistä on muuksikin:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-34715238400644991032013-05-24T18:37:47.549+03:002013-05-24T18:37:47.549+03:00Jännää. En ole minäkään kuullut, että kukaan olisi...Jännää. En ole minäkään kuullut, että kukaan olisi karambolan makua ja rakennetta ylistänyt.<br />Meillä on yleensä laitettu jätskiin ja sorbettiin hunajaa tavallisen sokerin lisäksi.Anonymousnoreply@blogger.com