tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post8871859469493004261..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Paleo-gluteeniton runebergintorttu (vegan)Tuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-24095653782540401642019-02-05T10:35:56.484+02:002019-02-05T10:35:56.484+02:00:D :D :D
Onhan noita näkynyt, erilaisia ”Runeberg...:D :D :D<br /><br />Onhan noita näkynyt, erilaisia ”Runebergeja” puurosta pannukakkuun. Ainoa yhteinen piirre niille ja kaupan runebergeille lienee vadelmat tai vadelmahillo, joka ilmeisesti sellaisenaan nykyisin riittää nimeämään syötävän runebergiksi. Tosin Fredrika kuulemma käytti omenahilloa eikä mitään vadelmaa?<br /><br />Meille Runebergista täytyy löytyä vadelman lisäksi niin mantelia, kardemummaa kuin punssiakin. Mutta me ollaankin vähän vanhanaikaisia…<br />Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-28004253428601819792019-02-04T23:59:24.005+02:002019-02-04T23:59:24.005+02:00Loistavaa. Mua on ärsyttänyt, kun joka blogissa te...Loistavaa. Mua on ärsyttänyt, kun joka blogissa tehdään jtn erilaista versiota tästä perinheleivonnaisesta. On vohvelia, puuroa, kakkua ja jopa Runebergin laskiaispullaa nähty. Miksi? Nuo perinteiset ovat niitä aitoja, ja oikeita. Voihan sitä toki vähän varioida jauhoilla tai kostukkeella vaikkapa. :)Anonymousnoreply@blogger.com