tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post8317185389760258404..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Suussasulavat naudan posketTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-68084157478929137082021-08-08T18:41:26.825+03:002021-08-08T18:41:26.825+03:00Kiitos kommentista. Se lämpötila on mainittu tuoss...Kiitos kommentista. Se lämpötila on mainittu tuossa alun introssa 82 astetta, mutta lisäsin sen nyt myös tekstiin. Huomasin itsekin että se oli vähän hankalasti löydettävissä :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-29270052578529763442021-08-08T13:26:55.966+03:002021-08-08T13:26:55.966+03:00Vanha artikkeli jo, mutta kysytään silti.
Käytöss...Vanha artikkeli jo, mutta kysytään silti. <br />Käytössäni on Sous Vide -kypsennin. Millaista lämpöä ajattelisit tuossa "vesihauteessa" käytetyn? TLa77https://www.blogger.com/profile/05918507255787106240noreply@blogger.com