tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post6656327579811245515..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Tyrni ja 2 x erilainen jälkiruokaTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-71868112889602085072013-09-13T11:03:11.417+03:002013-09-13T11:03:11.417+03:00Suomalaista superfoodia ulkoisesti :)
Tai ei sitä ...Suomalaista superfoodia ulkoisesti :)<br />Tai ei sitä voi ihan suomalaiseksi omia, kun koko kasvikin on kuulemma alkujaan kotisin Nepalista.Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-32938018105808952332013-09-10T23:16:27.390+03:002013-09-10T23:16:27.390+03:00Onpa kauniita annoksia! Harmi että täällä meilläpä...Onpa kauniita annoksia! Harmi että täällä meilläpäin tyrniä löytyy ,mutta vain kosmeettisista tuotteista...Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-82128567801132793082013-09-10T22:40:38.939+03:002013-09-10T22:40:38.939+03:00@ Katja
Kiva kuulla, että olet saanut tyrnin viiht...@ Katja<br />Kiva kuulla, että olet saanut tyrnin viihtymään. Piikkejä on, kyllä vain, ilmankos saariston väki on kehitellyt kaikenlaisia omia marjapuristimia sadonkorjuuseen. Nyt minä ainakin odottelen silakkamarkkinoita, että saa sieltä myyjiltä täydennettyä kaappiin pari pulloa tyrnimehua.<br /><br />@ Pikku leijonan emäntä<br />Upeat annokset, joo, kun juuri toissa viikolla todettiin että ruoalla SAA leikkiä jos ruoka kuitenkin syödään. Niin, ja sitä ricottaa saa kaupasta lisää :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-159600242408044272013-09-10T20:26:41.302+03:002013-09-10T20:26:41.302+03:00Miten upeat annokset! Harmi, tänään juuri ehdin kä...Miten upeat annokset! Harmi, tänään juuri ehdin käyttää vanhentuvan ricottajuuston ruoanlaittoon, olisinpa lukenut tämän jutun aiemmin ;)<br /><br />Ihanaa palvelua olet saanut!Pikku Leijonan Emäntähttps://www.blogger.com/profile/06165598858010769113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-9478667291765261942013-09-10T08:03:25.627+03:002013-09-10T08:03:25.627+03:00Hieno räiskyvä annos tuo ensimmäinen.:) Kuulostaa ...Hieno räiskyvä annos tuo ensimmäinen.:) Kuulostaa muutenkin tosi herkulliselta. Tykkään paljon balsamiviinietikasta. Se on kiva, kun sopii sekä ruoanlaittoon, että makeisiin jälkiruokiin.:) Minäkin sain jo omista nuorista tyrnipensaista pienen rasiallisen marjoja. Toivottavasti ensi vuonna vieläkin enemmän, vaikkei se kerääminen kovin kivaa ollutkaan, kun piikit pistivät koko ajan.;)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.com