tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post5934977671963425266..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Madepihvit ja keitetyt juurestikutTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-36906897534487291342014-01-28T17:46:29.995+02:002014-01-28T17:46:29.995+02:00Helsinkiläisillä on hyvin asiat, kiitos hallikaupp...Helsinkiläisillä on hyvin asiat, kiitos hallikauppiaiden. On ihan käsittämätöntä, miten ja minkälaista kalaa tässä maassa muuten myydään. Suomen sisävesien pinta-ala on 33350 km2 ja merialueita 52496 km2. Silti 70% suomalaisten syömästä kalasta tulee ulkomailta ja sen vähäisenkin kotimaisen kalan pitää kiertää kaiken maailman keskusvarastojen kautta ennen kuin se sitten vasta parin päivän ikäisenä pääsee myyntitiskiin... Jurps!!!Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-20870064627768087682014-01-27T13:09:55.442+02:002014-01-27T13:09:55.442+02:00Kateudesta vihreänä katselen näitä kalakuvia. Olla...Kateudesta vihreänä katselen näitä kalakuvia. Ollapa tuollainen kalakauppias.<br />En vaan kykene luopumaan periaatteestani, että kaksi päivää vanhempaa fisua ei osteta (jos ei ole kovin eksoottisesta otuksesta kyse), joten usein joudun vain vinkumaan kalatiskin äärellä.Anonymousnoreply@blogger.com