tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post5040301954475839188..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Suussa sulavia kaninkoipiconfitejaTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-50905669413529306182013-12-29T13:09:28.173+02:002013-12-29T13:09:28.173+02:00Olisihan ne voinut käyttää uunissa grillivastuksen...Olisihan ne voinut käyttää uunissa grillivastuksen alla. Se olisi antanut niille ammattimaisemman ulkonäön. Tarkoituksella jätin sen tekemättä, koska halusin niiden olevan suussa sulavan pehmeitä.Maku niissä oli kuitenkin kohdallaan kiitos reilusti maustetun öljyn :-)Mhttps://www.blogger.com/profile/07385935667122568957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-76360742179548416082013-12-29T10:15:27.651+02:002013-12-29T10:15:27.651+02:00Oi, kuulostaa herkulta! Minä olen tehnyt vain ankk...Oi, kuulostaa herkulta! Minä olen tehnyt vain ankkaan ja broilerin koipireisiä confit-menetelmällä. Et ilmeisesti käyttänyt enää esim. grillivastuksen alla, rapeuttamassa pintaa? Olisikin kiva, jos se on tarpeetonta.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com