tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post3036885870607519682..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Kalkkunasta sous vide tuli mehevääkin mehevämpääTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-70094123210665716882014-12-26T22:13:37.079+02:002014-12-26T22:13:37.079+02:00Tekevälle sattuu :) Käytä niitä Ikean pusseja kun ...Tekevälle sattuu :) Käytä niitä Ikean pusseja kun niissä on hyvä tuplasuljinsysteemi. Sitten vielä kiinnität pussin yläreunastaan jollain klipsulla (ostopaikkoja clas olson & muut rautakaupat) kattilan reunaan niin, ettei pussin suu missään vaiheessa pääse pulahtamaan vedenpinnan alapuolelle. Pitäisi toimia.Mhttps://www.blogger.com/profile/07385935667122568957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-4215209915553254632014-12-26T16:37:53.608+02:002014-12-26T16:37:53.608+02:00Täytyy kokeilla, kun kotiin kerkeen. Äiti ei oikei...Täytyy kokeilla, kun kotiin kerkeen. Äiti ei oikein tykkää näistä mun viikon parhaista ideoista, saatikka niiden toteutuksesta omassa keittiössään.<br /><br />Joskus yritin noudattaa jotain ohjetta, missä kypsennettiin kalaa pussissa vesihauteessa. Se pussi ei ainakaan ollut vesitiivis. Lopputulos oli keitettyä lohta, kun pussi oli hetken päästä puolillaan vettä. Ei sekään pilalle mennyt tai pahaa ollut, mutta ei myöskään onnistunut.Anskuhttps://www.blogger.com/profile/13805629839960411965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-24026360127972192162014-12-26T13:55:11.172+02:002014-12-26T13:55:11.172+02:00Voisi tietenkin kokeilla uunissa miten jonkin lämp...Voisi tietenkin kokeilla uunissa miten jonkin lämpöinen vesi pysyy siellä lämpötilassaan. Kattilaan vaikka 60-asteista vettä, paistilämpömittari kattilaan ja kattila uuniin 60 asteeseen. Sitten puolen tunnin välein katsomaan mitä mittari näyttää? Jos lämpötila pysyy vakiona, sitä voisi kokeilla käyttää sous videnä. <br /><br />Seuraava kokeilu siten, että vedessä on vakuumipussissa jotain lihaa tms. Mukavakumointi pakastepusseilla onnistuu kyllä, vaikka ihan kaikkea ilmaa sieltä ei saakaan imetyksi pois. Lämpötiloja ja kypsennysaikoja löytyy sous vide laitteiden sivuilta. <br /><br />Laitahan blogiisi kertomusta aiheesta, jos päätät kokeilla.Mhttps://www.blogger.com/profile/07385935667122568957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-22571845452071485512014-12-26T10:45:55.660+02:002014-12-26T10:45:55.660+02:00Sous videe olis kiva kokeilla. Keittiökapineet ei ...Sous videe olis kiva kokeilla. Keittiökapineet ei tälläkään hetkellä mahdu keittiöön, joten en ehkä hommaa yhtään ylimääräistä härveliä. <br /><br />Tuliskohan tuosta mitään, jos lämpömittarin kanssa koittais saada kattilassa veden suunnilleen oikeaan lämpötilaan ja muka-vakumois ikean pakastuspussiin... Anskuhttps://www.blogger.com/profile/13805629839960411965noreply@blogger.com