tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post2682811796400556278..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Lihaisa borssikeittoTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-48427768834511899832014-09-01T21:12:30.800+03:002014-09-01T21:12:30.800+03:00Ihana mahtava knoppitieto. Olenkin aina ihmetellyt...Ihana mahtava knoppitieto. Olenkin aina ihmetellyt, miksi valurautapataa kutsutaan joskus resepteissä dutch oveniksi.Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-1718251575675560352014-09-01T11:24:19.284+03:002014-09-01T11:24:19.284+03:00"Pitkän kaavan mukaan" omatekoisesta lih..."Pitkän kaavan mukaan" omatekoisesta lihaliemestä tästä tuli aivan i-h-a-n-a-a-a-a. Ja sitä lihalientä jäi vähän jemmaankin :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-74840185449019995722014-09-01T08:44:24.200+03:002014-09-01T08:44:24.200+03:00En edes muista milloin olisin viimeksi syönyt bors...En edes muista milloin olisin viimeksi syönyt borssia. Nippa nappa tällä vuosituhannella myös :) Pitääkin ottaa syksyn ohjelmaan borssin teko, näyttää niin lämmittävältä!Jokihaka Kokkaahttps://www.blogger.com/profile/17141096288138615640noreply@blogger.com