tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post2435711914615245438..comments2024-03-19T07:40:34.425+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Ankanrintaa ja appelsiinikastikettaTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-71503932543807299022014-01-10T01:03:49.149+02:002014-01-10T01:03:49.149+02:00@ Suklaasieppo
Juuri näin, naudanfilee paranee fol...@ Suklaasieppo<br />Juuri näin, naudanfilee paranee foliossa mutta ankanfileetä ei missään tapauksessa pidä kääriä folioon. <br /><br />@ ulla<br />Appelsiinikastike oli oikein hyvää eikä haitannut, vaikka sen ansiosta tiskejä tuli ainakin tuplaten lisää ;)<br /><br />@ Venla<br />Kiitos kivoista kommenteista ja tervetuloa lukijaksi. Yritetään täällä tehdä mahdollisimman toimivia reseptejä laidasta laitaan. Niin, ja se viikuna-vuohenjuustopiirakka on tosi hyvää - ja helppo tehdä :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-2563139411687950362014-01-09T21:24:34.258+02:002014-01-09T21:24:34.258+02:00Ikinä en ole ankanrintaa itse valmistanut tai syön...Ikinä en ole ankanrintaa itse valmistanut tai syönyt, mutta nyt rupesi kovasti houkuttelemaan… :D Tosi kiva blogi teillä! Herkullisen oloisia mutta helppoja reseptejä, hyvin havainnollistavat ohjeet ja hienot kuvat. Kiitos näistä, lauantaina menee viikuna-vuohenjuustopiirakka kokeiluun. :)Venlahttps://www.blogger.com/profile/17121074790366963711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-69191699076081819982014-01-09T20:01:19.370+02:002014-01-09T20:01:19.370+02:00Hyvä, selkeä ohje, kiitos! Tuo appelsiinikastikeoh...Hyvä, selkeä ohje, kiitos! Tuo appelsiinikastikeohje otetaan tästä myös talteen. :)ullahttps://www.blogger.com/profile/10159388089757096663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-19533003390755317932014-01-09T19:57:23.162+02:002014-01-09T19:57:23.162+02:00Toi kuullostaa aika hurjalta, että joku voi käskee...Toi kuullostaa aika hurjalta, että joku voi käskee paistaa ankanrinnan oliiviöljyssä, hui sentään! Vaikka on se varmaan mahdollista, kun ravintolassakaan se ankan nahka ei yleensä ole rapeaa vaan ihan pehmeää ja vetelää, ja joka yleensä on pakko jättää syömättä. Mutta sitä minäkin olen miettinyt, että millä ihmeellä sen nahan saa rapeaksi. Nyt tiedän, kiitos. Tästä lähtien minäkin pidän folion kaukana ankanrinnasta. Suklaasiepponoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-46975307657795966422014-01-09T16:20:35.430+02:002014-01-09T16:20:35.430+02:00@ Campasimpukka
Kiva jos voitiin olla avuksi entis...@ Campasimpukka<br />Kiva jos voitiin olla avuksi entistä parempien ankanrintojen kokkaamisessa :) Se rapea nahka on todella herkullista.<br /><br />Olen usein ihmetellyt, miten ihan oikeat ammattikokit voivat antaa resepteissään sellaisia neuvoja, joiden kanssa ankka pilataan takuuvarmasti. Näitä ovat:<br />1. ankanrinta lämpimälle pannulle<br />2. paistetaan oliiviöljyssä tms<br />3. laitetaan folioon vetäytymään<br />1+2+3 = ei sellaista rasvaista ja vetelänahkaista ankanrintaa pysty kukaan syömään... Tai sitten niiden neuvojen tarkoitus onkin jättää ankat (kaikessa helppoudessaan) ravintolaruoaksi ja saada kotikokit tekemään jotain muuta? Ovelaa...Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-41014582132842829442014-01-09T12:06:56.794+02:002014-01-09T12:06:56.794+02:00Onpa komean näköistä ankkaa! Meillä oli ankanrinta...Onpa komean näköistä ankkaa! Meillä oli ankanrintaa viikonloppuna, tuo vinkki menee korvan taakse, ettei saa peitellä paistamisen jälkeisen lepovaiheen ajaksi. Minun ankoissani rapea kuori lötkistyi, nyt ymmärrän syyn.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com