tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post1831833649947621719..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Ahventa sous vide - ja miten sitten kävikäänTuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-59996075237208396012013-11-29T20:47:17.590+02:002013-11-29T20:47:17.590+02:00Kiitos :) Se oli aika hyvää, vaikka hyvin erilaist...Kiitos :) Se oli aika hyvää, vaikka hyvin erilaista mitä suunnittelin.<br /><br />Jään mielenkiinnolla odottamaan sinun hanavesisirkulaattorireseptejäsi :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-71991264309851440662013-11-29T14:15:38.855+02:002013-11-29T14:15:38.855+02:00Tuota sous vide -kypsennystä tulee tehtyä ravintol...Tuota sous vide -kypsennystä tulee tehtyä ravintolakeittiössä päivittäin, mutta tuo kertomasi kokeilu on mielenkiintoinen idea. Sirkulaattorit ovat kalliita koneita, joten hanavesikokeiluun ryhdyn minäkin.<br /><br />Annoksesi on herkullisen näköinen :)Jaska Jokunenhttps://www.blogger.com/profile/17230212715107475794noreply@blogger.com