tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post1490452138747861538..comments2024-03-21T20:43:23.356+02:00Comments on epätrendikäs ruokablogi: Potuttaako?! Keitä silloin potutto!Tuplaespressohttp://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-4385351167992082712015-03-16T17:17:53.162+02:002015-03-16T17:17:53.162+02:00@ Katja
Kaikkea pitää kokeilla :)
@ Nanna
Pitää v...@ Katja<br />Kaikkea pitää kokeilla :)<br /><br />@ Nanna<br />Pitää vissiin ostaa enemmän noita Anu Hopian kirjoja. Kemiaa keittiössä on jo puhkiluettu. Joka tapauksessa tämä onnistui paremmin kuin uskalsin odottaa.Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-84395988042405935642015-03-03T10:34:38.325+02:002015-03-03T10:34:38.325+02:00Tästä on ollut puhetta Anu Hopean seminaareissa. K...Tästä on ollut puhetta Anu Hopean seminaareissa. Kun perunan pilkkoo tosi pieneksi, vieläkin pienemmäksi mitä sulla, niin sen entsyymitoiminta muuttuu(en nyt mene yksityiskohtiin, koska en osaa, mutta basic -idean muistan) ja se ei itseasiassa kypsy enää niin helposti kuin kokonainen tai isommat lohkot. Näin ollen hyvin pieni perunalohko toimii melko hyvin risottona, ei tarvi pelätäettä tulee muusia.Toimii toisinkin päin, eli jos joku saa kuningasidean nopeuttaa muusintekoa vaikka raastamalla raaka peruna, ei toimi, kestää ikuisuuden kypsyä!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152145683987565952.post-32560123282265367642015-03-03T10:03:26.960+02:002015-03-03T10:03:26.960+02:00Ei olekaan tullut mieleen, että perunastakin saisi...Ei olekaan tullut mieleen, että perunastakin saisi risoton tyyppistä. Täytyy joskus kokeilla.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.com